Όλες οι εικόνες κατασκευάζονται από ασήμι 995o, 925o, επίχρυσο, επάργυρο και από ειδικό κράμα μετάλλου.

Ο κος Προφήτης Κωνσταντίνος, πατέρας των σημερινών μετόχων, ξεκίνησε το 1976 με ένα μηχανουργείο στον Πειραιά. Το 1983 δημιούργησε μια καινούρια επιχείρηση με είδη λαϊκής τέχνης, η οποία μετεγκαταστάθηκε το 1992 στον Σκαραμαγκά σε ιδιόκτητο χώρο 2.000τ.μ. όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Από τότε τα παιδιά του εργάζονταν στη βιοτεχνία μαθαίνοντας όλα τα στάδια παραγωγής. Αργότερα ασχολήθηκαν και με διοικητικά θέματα και θέματα πωλήσεων. Μετά από εμπειρία πολλών ετών συστάθηκε η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΠΡΟΦΗΤΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.», όπου υπάρχει μέχρι σήμερα.

Από το 2000 μέχρι και σήμερα, η επιχείρηση συνεχώς αναπτύσσεται. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και η πλήρης αυτοματοποίηση της παραγωγής είχαν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία νέας μεγαλύτερης ιδιόκτητης μονάδας (10.000 τ.μ.) παραγωγής εικονισμάτων στην Κόρινθο. (Ξύλινες, Μεταλλικές, Ορθόδοξες, Βυζαντινές Εικόνες Αγίων).

Σήμερα, η εταιρεία έχει πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Η Κύπρος, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, ο Καναδάς,η Αυστραλία,το Ισραήλ,η Ιταλία, είναι μερικές από τις χώρες στις οποίες πραγματοποιούνται εξαγωγές εικονισμάτων. Στόχος της εταιρείας είναι (εκτός από την εγχώρια αγορά) να γίνει παγκοσμίως γνωστή για την ποιοτική ελληνική λαϊκή τέχνη μέσα από την οποία εκφράζονται τα προϊόντα της.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ
ΟΚΤΩ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ

Που θα μας βρείτε

Μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά μαζί μας ή αφήστε τα στοιχειά σας και σύντομα θα λάβετε την απάντησή μας.
Τα δεδομένα που μοιράζεστε με την ιστοσελίδα kanems χρησιμοποιούνται μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.


Διεύθυνση 

Λεωφόρος Σχιστού & Θαλούς 1

Σκαραμαγκάς Αττικής

12462

Ελλάδα

Τηλέφωνο 210 55 79 319
Φαξ 210 55 79 320
E-mail info@kanems.com

Τοποθεσία


Επικοινωνία

http://www.kanems.com/inner.php/ajax
http://www.kanems.com/inner.php/ajax



captcha